Šta da poklonim najboljoj prijateljici za rođendan?

Šta da poklonim najboljoj prijateljici za rođendan?

Rođendani su najlepši, posebni dani koje svi volimo i slavimo, bez obzira na godine. Kada su u pitanju rođendani naših prijateljica uvek imamo neke nedoumice oko toga šta im pokloniti i kako ih obradovati. Ponekad nas finansije sprečavaju, a ponekad ostajemo bez ideja, a ipak želimo obradovati svoju najbolju prijateljicu. Zato sam sastavila listu mojih predloga, malo drugačijih poklona od onih na koje smo navikli, kako bi iskočili iz stereotipnih poklona. Ako žene evoluiraju i menjaju se, mora se menjati i izbor poklona. Kupiti kozmetiku je nekako passe, kao i piće, kafu ili knjigu za koju znamo da će završiti u nekom uglu police. Ako pogledamo, toliko je simpatičnih izbora ispred nas.

Evo liste malo drugačijih poklona:

– Joga časovi koji će vašoj prijateljici podariti bolje disanje i veću gipkost tela u jednom prijatnom ambijentu.

– Manikir vaučer ,koji će razgaliti vašu prijateljicu vatrometom boja ili French manikirom.

– Jednomesečni kurs jezika, za koji znate da joj se ide mesecima već ali se dvoumila ( ima pristupačnih cena, uopšte nisu previše skupi ako ih ugrabite na popustima).

– Online web seminar iz oblasti za koju znate da vaša prijateljica prati ; psihologije, informatike, kozmetike, mode ili dizajna.

– Platno (koje se npr. može kupiti u Jisku) , četkicu i paletu sa bojama, pa iako vam prijateljica nije talentovana za slikanje, moze probati nešto novo , zamahnuti rukom i ostaviti potez sebi za uspomenu.

– Set za spavanje ( šareni hvatač snova obogaćen staklićima, zaista ima divnih, aromatične sveće od lavande i povez preko očiju za spavanje, neki svileni ili u obliku mace Kity) potpuno će je razgalit.

– Tortu koju ste sami napravili, dekorisali fondanom i ukrasili figuricama koje vas asociraju na vašu prijateljicu (ima tih figura od fondana  u prodavnicama zdrave hrane, maxiju ,itd) i šampanjac povezan crvenom saten trakom.

– Korpu pletenu dekorišite rafijom da izgleda prirodnije, napunite sa flašom sangrije i raznim voćem, od jabuka do banana. Pogotovo će ananas dati egzotičan ukus i estetiku.

– Leptir mašnu mušku ili žensku podjednako su in a mogu dati značajan doprinos stajlingu.

– Pisaću mašinu, koju možete pronaći na rasprodaji, u antikvarnicama ili  kupindu/limundu, ako vam je prijateljica ljubitelj pisane reči i voli da piše.

– Natalnu kartu joj možete pokloniti ako je ljubiteljka astrologije i sunčevih planeta.

Minino planer za mame ili Minino planer za devojke u koji mogu upisivati svakodnevne obaveze i planove.

Dnevnik jedne Ane

mini minino planeri

Save