Press

Minino planer jedan od 10 favorita dizajnerke Biljane Tipsarević za mesec oktobar

lepota i zdravlje, biljana tipsarevi?, minino planeri


Udajem se i sve je pod kontrolom!

planer za ven?anjePostoje dve grupe budućih mladi – one koje uživaju u organizovanju venčanja i one koje ne stižu da uživaju u tom procesu jer: 1) sala u kojoj maštaju da se udaju nije slobodna, 2) bend je otkazao, 3) roditelji baš žele da pozovu Miku na svadbu, 4) budućeg mladoženju trenutno najviše brine večerašnji fantasy draft i uz sve to koža lica postaje dehidrirana, umorna, a ten sivkast.

DETALJNIJE: kragujevcanka.rs

 

Planning, Travelling and Keeping memories… Minino Planners

minino pressU saradnji sa Minino Planerima, želela sam da vam predstavim njihove predivne planere za putovanja i venčanja. Specijalizovan planer za putovanja je nešto što sam dugo tražila i konačno sam ga našla i dobila mnogo više nego što sam očekivala. Kada bih ja pravila svoj planer sigurno bih neku od ovih stavki zaboravila ali Minino planer za putovanja ima bukvalno sveee!

DETALJNIJE: thepassportstampblog.wordpress.com

 

Obaveze su postale zabavne: Zašto je život lakši uz planer

minino3.jpg“Organizacija postoji samo zbog jedne stvari: da pomogne ljudima da postignu cilj, kojeg sami ne bi postigli”, rekao je Robert Voterman, a dodala bih i da je dobra organizacija polovina završenog bilo kog posla.

DETALJNIJE: zoyemagazin.wordpress.com

 

Priča o dve Ane: Minino planeri – neplanirani uspeh

minino planeriShvativši da ih muči isti problem, kako popamtiti sve obaveze, a naći i vremena za sebe Kragujevčanke Ana Jakšić i Ana Joković osmislile su nešto što je olakšalo život mnogim mladima mamama – Minino planer za mame.

DETALJNIJE: pressek.rs

 

Minino planeri za venčanje

minino planeri - Magazin Plezir

  Tekst o Minino planerima u magazinu Plezir

 

Slatko planiranje

Minino planeri - Magazin HEJ!

  Tekst o Minino planerima u magazinu HEJ!

 

(Ne)planirani uspeh Minino planera

press minino planeri 1Njih ne spaja samo isto ime, spaja ih i ista ideja. Ana Jakšić i Ana Joković uspele su da pobede pametne telefone pametnom idejom. Dizajnirale su Minino planer i učinile da opet uživamo u mirisu papira koji u mnogima od nas budi nove ideje. Rokovnik koji nam reciklira uspomene, vraća nas u dane kada nismo imali virtuelnu komunikaciju sa sopstvenim mislima, obavezama, idejama.

DETALJNIJE: pokazivac.com

 

Minino planeri ili kako od ideje do cilja

press minino planeri 2Ana Joković  i Ana Jakšić (ujedno i urednica on-line časopisa @Modni vrisak) to svakako jesu. Mlade majke, po obrazovanju matematičarke, zaposlene u IT sektoru,  sa dobrom idejom koju su sprovele u delo.

Jeste li čuli za Minino planere? Simpatični rokovnici, veselih korica, sa nekoliko inspirativnih rečenica na početku svakog  odeljka. Namenjeni su, pre svega, ženama.

DETALJNIJE: trenerlicnograzvoja.wordpress.com

 

Idealan poklon za početak godine - Minino planer

press minino planeri 3Verujem da već razmišljate o tome gde za nastupajuće novogodišnje praznike, kako da dočekate 2016., šta da kupite sebi i prijateljima.

Naš predlog kada su u pitanju pokloni ženskim osobama je upravo izašao Minino planer. Planer je namanjen devojkama i ženama koje svoje planove, ideje i obaveze vole da zapisuju olovkom na papiru!

DETALJNIJE: modnivrisak.com

 

Bohemian Like You

modni vrisak editorijalEditorijal će vas na veseo način vratiti u sedamdesete godine. Šarene haljine dizajnerke Jelene Dimitrijević, koje su inače ručno oslikane batik tehnikom, su u fokusu ovog editorijala. Svakako, starke u veselim bojama by Deichmann, aksesoar Orient Emporium-a, Nerd alert-a i nakita Šarene perle i sreća, veseli Minino ženski planeri, lenonke,... su na pravi način dočarale hipi modu.

DETALJNIJE: modnivrisak.com

 

Novogodišnji pokloni

beauty bang theory blog minino planeriKupovina novogodišnjih poklona najčešće je zabavna i čini da nam se praznično raspoloženje još više “uvuče pod kožu”. Ali, ukoliko ste čekali poslednji trenutak za kupovinu poklona ili ukoliko i dalje nemate ideju šta da poklonite nekome ko vam je drag, BBT tim je za vas spremio četiri predloga za novogodišnje poklone prilagođene svakom džepu.

DETALJNIJE: beautybangtheory.com

 

Deset alternativnih obećanja i planova za 2016. godinu!

modni vrisak minino planeriSve odluke koje smo do sada donosili ticale su se nekih zabrana, lažnih obećanja, moranja, trebalo bi itd. Ostaviću cigarete i alkohol, štedeću novac, držaću dijetu i smršati do nove godine. Kako sve to nije urodilo plodom predlažem nešto drugačiju, listu odluka koju ćemo pre svega poštovati zbog smisla i osećaja koje nam pružaju a zatim primenjivati.

DETALJNIJE: modnivrisak.com

 

Plan unplanned with Minino!

totafashion minino planeriObeležava početak svakog mog dana, bez izuzetka. I mnogo se lepše osećam od kada sam ga uvela u svoju svakodnevnicu. Uvek me je iritiralo kad ne znam na šta sam potrošila vreme i zbog toga sam počela da u planer upisujem i neke naizgled sitne obaveze koje ipak oduzimaju vremena.

DETALJNIJE: totafashion.com