Uslovi poslovanja

Uslovi prodaje

Uslovi prodaje definišu postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povraćaj robe ponuđene na našem shopu. Prodavac robe je Minino Art Kragujevac. Kupac robe je posetilac webshopa koji odabere barem jedan proizvod, ubaci ga u korpu, izabere opciju plaćanje.

Kupac je u mogućnosti da kupi sve proizvode koji se nalaza na webshopu www.mininoplaneri.com.

Cene istaknute na webshopu važe isključivo za kupovinu putem interneta.

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije - dinar (RSD).

Naručivanje

Proizvodi se naručuju putem aplikacije na web stranici i neopozivi su. Ukoliko prodavac nije u mogućnosti da isporuči sve proizvode, isporučiće raspoložive od izabranih proizvoda, a o tome obavestiti kupca putem mejla ili telefonom.

Plaćanje

Naručene proizvode sa troškovima dostave (u koliko ih ima), kupac će prodavcu platiti pouzećem.

Sve cene proizvoda jasno su prikazane na webshopu.

Dostava

Naručena roba dostavlja se u Srbiji, do vaših ulaznih vrata. Proizvodi se šalju kurirskom službom Post Express.

Za sve porudžbine, troškove dostave plaća kupac.

Poručeni proizvodi isporučuju se u periodu od 3 do 5 radna dana. U slučaju bilo kakvog odlaganja isporuke bićete obavešteni putem telefona ili mejla. Isporuka se smatra kompletiranom kada se pošiljka uruči kupcu na adresi navedenoj pri kupovini.

Kontrola dostave

Odmah po isporuci pošiljke, kupac je dužan da pažljivo proveri

- da li je ambalaža oštećena

- da li broj pošiljke na paketu odgovara broju navedenom u dokumentaciji.

Kupac mora odmah obavestiti kurira ako postoji bilo kakva šteta na pakovanju ili na proizvodu, kao i ako postoji greška u broju pošiljke. U slučaju bilo kakvog oštećenja pošiljke ili greške u broju, kupac mora kontaktirati prodavca i dati pojedinosti. U slučaju oštećenja proizvoda kupac ima pravo na zamenu proizvoda ili povraćaj novca.

Povraćaj robe

Kupac ima pravo na povraćaj robe u roku od 7 radnih dana od dana prijema pošiljke. Kupac je u obavezi da o tome na vreme obavesti prodavca. Kupac ne snosi nikakve troškove, osim troškova slanja proizvoda na adresu Minino Art agencije u Kragujevcu. Novac će biti vraćen kupcu na isti način na koji je i poslat. Proizvodi moraju biti neoštećeni i nekorišćeni.