Planirate putovanje? Ovo će vam biti od velike koristi!

Planirate putovanje? Ovo će vam biti od velike koristi!

Bilo da se spremate za letovanje, zimovanje, obilazak dalekih destinacija, vikend na nekoj od obližnjih planina,... pakovanje i pripremanje svih potrebnih stvari i dokumenata je nešto što će vam oduzeti dosta vremena. Još ako na put idete sa decom stvar se dodatno komplikuje.

Sa druge strane čar planiranja onoga što želite da obiđete, probate,... je sastavni deo putovanja i treba da bude zapisana kako se ne bi zaboravila kada ste već na putu.

Rešenje za vas može biti planer/dnevnik putovanja! Spisak obaveznih dokumenata, detaljan plan puta, planiran budžet i troškovi, provera vozila pred put, lista planiranih polazaka i dolazaka, kao i deo za unos eventualnih transfera, rentiranje vozila, rentiranje krovnog nosača, planirani izleti, šta obavezno da probate od pića i hrane, spisak stvari podeljen u više sekcija (dokumenta, lekovi, oprema, odeća, muzika, filomovi,...) su samo neke od sekcija u prvom delu našeg planera.

minino planer dnevnik putovanja

Drugi deo planera predstavlja dnevnik gde možete upisivati šta ste sve obišli, koje su cene bile aktuelne, duhovite događaje, kontakte ljudi koje ste upoznali,... kao i posebne stranice za omiljene fotografije.

Kada se putovanje završi planer će zauzeti mesto na polici kao sjajna i korisna uspomena!

NAPOMENA: Planer je B6 formata tako da staje i u male torbe, sadrži prostor za 5 putovanja, a na kraju planera se nalazi džep u koji možete da stavljate vama bitne papire. Pogledaj detaljno!